Hoppa till innehåll

Vill du ställa ut på vår julmarknad helgen 19-20 november?

Av: | september 27, 2022 | Naturum

Vi söker just nu utställare som arbetar med naturinspirerad slöjd-, mat-, dryck- och konsthantverk. Vi hämtar inspiration från naturen – genom material, teknik, motiv och hållbarhetstänk. Det är elfte året i rad som miljövänliga julmarknaden anordnas på naturum Getterön. Förra gången besökte över 1000 personer julmarknaden. I år kan vi ta emot ca 40 försäljare.


Den miljövänliga julmarknaden arrangeras på naturum Getterön. Du kan stå ute på vår fina innergård (200kr för 2 dgr), i vårt uteklassrum (500 kr för 2 dgr) eller inne på naturum (800 kr för 2 dagar). Pengarna går till marknadsföring av evenemanget.


Annonsering – Vi har en bred annonsering. Vi kommer att trycka upp affischer
samt sprida info via våra sociala medier. Information om julmarknaden står även med i
naturum programfolder samt under evenemang på Visit Varbergs sida.


Kringverksamhet – I anslutning till julmarknaden kommer vi att arrangera vinterfågelguidningar. Naturum har ett eget café, som utöver sitt ordinarie sortiment kommer att servera glögg, pepparkakor och skinksmörgås mm.


Praktisk information – Det finns möjligheter att stå både ute på den vackra innegården eller inne i uteklassrummet (inte uppvärmt) samt på inomhus i konferenssalen och på andra våningen. Bord för försäljare som väljer att stå inne på naturum (79×140 cm) samt inne i uteklassrummet finns att tillgå. Naturum Getterön är en relativt liten lokal och kan därför endast ta emot en begränsad mängd försäljare. Först till kvarn!


Information och anmälningar – Du bokar plats genom att anmäla dig på linda.nyberg@lansstyrelsen.se.

Då får du information om betalning av avgiften. Först till kvarn!

Naturum Getteröns julmarknad 19-20/11 2022

Arkiv